Rouwgroep

Wij krijgen in ons leven op een moment te maken met een verlies door overlijden van een dierbare of geliefde. De impact van dit verlies en de rouw kan immens groot zijn en je grondvesten doen schudden. Iedereen gaat op een eigen en unieke manier om met verlies en rouw. Steun helpt in dit proces, maar is niet altijd beschikbaar en degene die rouwt voelt zich veelal alleen staan. De herkenning, erkenning en steun, die lotgenoten elkaar kunnen geven, helpen stap voor stap een weg te vinden en te verhouden in het leven dat was en het leven nu.

Vijf bijeenkomsten

Tijdens 5 vrijdagochtenden met een eigen thema begeleidt Rouwgroep Lelystad een groep van 6-8 personen. Er is onder andere ruimte voor het eigen verhaal, staan wij stil wat verlies en rouw betekenen en hoe dit eruit kan zien en werken wij met diverse (beeldende) materialen.

Startdatum

Er is geen vaste startdatum voor een rouwgroep. Mocht je willen deelnemen aan een rouwgroep, geef je dan op. Bij voldoende aanmeldingen zal er een rouwgroep worden ingepland door de vrijwilligers.

Klik hier om je aan te melden.